Tu poses la disponibilitat, nosaltres els clients

You are currently viewing Tu poses la disponibilitat, nosaltres els clients

Necessites omplir dies i hores lliures? Desitges canviar i millorar el teu treball? Si actualment estàs buscant treball o coneixes al perfil perfecte per a una agència de transports pròxima i eficient, és millor que continuïs llegint i descobreixis de quina pasta estem fets 😉

Fènix Transport és una empresa en constant creixement, nascuda a Parets del Vallés en 2008, que ofereix serveis de missatgeria directa i expressa 24/7 a tota la zona metropolitana de Barcelona i poblacions pròximes. Tenim passió pel treball ben fet i per aconseguir, dia a dia, superar-nos per a arribar als nostres objectius. Per això volem ampliar la nostra flota, tant amb conductors amb el seu propi vehicle industrial com amb aquells que precisen d’un.

Treballem en sectors tan diversos com alimentació, siderúrgia, laboratoris, farmàcia, tèxtil o retail… anem, que no tenim por de res i sí que tenim passió pels reptes i per fer costat a la nostra cartera de clients en les seves necessitats.

No ens agrada parlar de transportistes autònoms, ens agrada parlar de Conductors Fènix.I què significa ser un Conductor Fènix? Significa sentir-te donat suport, cura i segur.

En temps com els actuals, on la seguretat laboral és precària, volem ser l’eix vertebrador d’un equip que creixi i s’enforteixi, ens ajudi a portar l’excel·lència als nostres clients i que ens pugui generar cada dia una cadena més forta, que ampliï la nostra xarxa. Per això és fonamental cuidar de les persones que formen el nostre equip, dels nostres Conductors Fènix. Ens agrada comptar amb una plantilla estable, que creixi professional i personalment amb nosaltres, fent de la seva història, la història de Fènix.

Tots els inicis són complicats, per això des del primer moment estem disposats a cuidar del nostre equip, adaptant-nos a les seves necessitats i peculiaritats: la integritat i la humanitat són factors fonamentals dins de la nostra filosofia, per això et assignarem al client que millor encaixi amb tu, així com t’oferirem opcions per a poder treballar amb més d’un.Segons el IDC, la majoria de les empreses consideren que el treball flexible augmenta la productivitat. Fins a un 60,5% d’elles considera que és major. Ets d’aquestes persones que poden adaptar-se a viatges llargs d’un moment per a un altre? Prefereixes moure’t per una zona coneguda? Quina és la teva capacitat d’adaptació? En Fènix Transport sempre hi ha un espai per a cada perfil, ja que podràs comptar amb l’opció d’un horari adaptable: des de poques hores a jornada completa. Si bé cada persona és diferent, creiem que la fórmula de l’èxit es basa en les virtuts i en les peculiaritats de cadascuna: existeixen diferents tipus de conductors amb diferents perfils, t’assessorarem amb tràmits legals i t’ajudarem perquè disposis dels permisos i papers necessaris per a poder treballar a ple rendiment amb nosaltres.Un dels majors frens a l’hora de dur a terme un treball amb autònom és la falta de recursos econòmics per a fer front als pagaments derivats d’això, per això, la estabilitat econòmica és un factor fonamental, i s’aconsegueix amb la nostra garantia de pagament, perquè la nostra assegurança de cobrament ens permet realitzar els pagaments a persones i proveïdors passi el que passi… I això, ens ajuda a generar tranquil·litat i motivació en la nostra flota. Perquè les coses ben fetes asseguren un èxit rotund.Si consideres que és el millor moment per a complementar el teu actual treball, o canviar el teu actual treball per un millor en Fènix Transport, estarem encantats de poder atendre’t i donar-te la benvinguda al nostre equip. Ens veiem?