Som Fènix

Volem que el nostre treball serveixi per a fer un món millor.

Per això tenim una missió que complir, una visió que perseguir, uns valors que defensar i un somni pel qual lluitar.

Història.

Fènix Transport va néixer a Parets del Vallès l’any 2008. Amb un somni que vol aconseguir, oferint el millor servei del mercat en dos tipus de transport molt concrets.

  • Portar coses d’un punt a un altre de manera directa, sense passar per cap plataforma ni magatzem. Carregar en un lloc i sortir directament a lliurar la mercaderia en un altre.
  • Proporcionar a les empreses una flota de transportistes amb vehicle que sigui flexible. Per a cobrir increments de volum de repartiment, cobrir vacances d’altres conductors o solucionar urgències.
A més, això se’ns va ocórrer fer-ho amb un temps de resposta immediat i donant servei les 24 hores. Sí, sona molt atrevit, som així ☺️

Missió. Visió. valors.

La nostra missió, visió i valors els han definit les persones que formen l’equip de Fènix Transport. Aportant el millor de cadascuna d’elles i compartint un mateix somni. Podríem tenir altres o podrien estar expressats d’una altra forma, però no serien nostres.

Missió.

Ajudem a clients i conductors, millorant la seva col·laboració i relacions. Connectant-los amb eines útils, senzilles, innovadores i accessibles.

Sent el seu punt de trobada més òptima i eficaç, superant les seves expectatives de satisfacció i solucionant els problemes del demà, perquè se centrin en l’avui.

Amb un equip humà que aprèn del passat, per a aplicar-lo en el present i millorar el futur, que té el millor cor i comportament d’allí on estiguem i sap que dóna més del que s’espera d’ells.

Visió.

Ser l’Agència de Transport de referència i més prestigiosa, amb un model de gestió únic, el més innovador i eficaç del mercat. I alhora, l’engranatge perfecte del sistema de repartiment local i transport directe dels clients: personalitzat, fiable i útil.

Amb una manera de fer les coses que generi, a clients, conductors i a nosaltres mateixos, la tranquil·litat, la seguretat i el benestar del qual sap que està en bones mans.

Que ajudi al fet que el món sigui un lloc millor.

Valors.

Quan qualsevol persona de l’equip de Fènix té dubtes sobre com actuar, què és el millor, quin és el camí a seguir o quina decisió prendre. Aquí està les resposta.

  • Integritat. És la qualitat que té una persona d’actuar sempre apegat als valors de la rectitud, l’honestedat, la veritat i la justícia. Tant per al seu tracte amb els altres com amb si mateixa.
  • Respecte. Permet que puguem reconèixer, acceptar, apreciar i valorar les qualitats dels altres i els seus drets. És el reconeixement del valor propi i dels drets de les persones i de la societat.
  • Passió. Té el poder de transformar, convèncer i comprometre. Transforma actituds, convenç en projectes i compromet en missions, reptes i objectius. És clau en la nostra cerca de l’excel·lència.
  • Veritat. Suposa la concordança entre allò que afirmem amb el que sabem, sentim o pensem. D’allí que el concepte de veritat també abasti valors com l’honestedat, la sinceritat i la franquesa.
  • Cooperació. Ajudant als nostres clients, conductors i nosaltres mateixos contribuirem al fet que tots aconseguim aconseguir les nostres metes.

A MÉS, TENIM UN SOMNI.

Demostrar que és possible. Demostrar que es poden compatibilitzar

FELICITAT

Aconseguir que nosaltres i totes les persones que tenim relació amb Fènix Transport siguem felices.

BEN COMÚ

Aconseguir que totes les persones que fem possible Fènix, col·laborem en la construcció d’una societat al servei del bé comú.

ÈXIT

Generar extraordinaris resultats. Fent el millor servei del mercat i sent un model de gestió.

PERMANÈNCIA

Fer realitat que Fènix Transport sigui una empresa permanent en un món efímer.