Repartiment de proximitat: El teu suport per al dia a dia

You are currently viewing Repartiment de proximitat: El teu suport per al dia a dia
Un dels objectius que tenim en Fènix és ser persones al servei de persones, proporcionar un servei afegit que passa pel valor del tracte i de facilitar el dia a dia de qui confia en el nostre treball i dedicació. Per això, per a nosaltres és fonamental crear serveis a mesura dels nostres clients, que suposin un trampolí per al seu negoci i logística. Per això, si el teu negoci precisa lliuraments setmanals o mensuals en els mateixos punts, una de les opcions perfectes és la ruta programable.Què és un servei de ruta de repartiment?Es tracta d’un servei de transport que recull la mercaderia en un punt determinat i fa diversos repartiments en els punts sol·licitats. Per exemple, es recull mercaderia en punt A is’emporta fins al punt B i C deixant la mercaderia sol·licitada en tots dos. Això és el que la diferència d’un servei de repartiment porta a porta, ja que en aquest últim, es recull on es requereixi i es lliura en el destí sol·licitat, sense punts de lliurament intermedis.Aquest és un tipus de servei que no pot sol·licitar-se en les empreses d’enviaments a l’ús, on només es poden enviar les comandes d’un punt A a unpunt B passant per un munt de punts i processos intermedis, que poden afectar l’estat de la mercaderia, i, per descomptat, el contingut refrigerat o per al mateix dia suposa gairebé un impossible. Així doncs, l’única opció viable és disposar de servei de lliurament propi… o confiar en una empresa com Fènix, que tracta de fer-te la vida una mica més fàcil.Les rutes de repartiment fixes suposen una peça clau per a una organització òptima del treball i els recursos d’una empresa, i és que quan es requereixen lliuraments constants durant un període de temps determinat, s’estableix una ruta periòdica (per estacions, trimestres, mesos…), programar les rutes de lliurament suposa estalviar treball, maldecaps i nervis d’última hora; és a dir, si sabem que precisarem una ruta fixa totes les setmanes, programar la mateixa ens fa saber que no haurem d’estar sol·licitant-la setmana rere setmana, fent el treball molt més suportable i assegurant-nos que mai falli res.Però… Què ocorre si tinc una flota pròpia però tinc un problema amb diversos dels meus vehicles? Doncs que en Fènix ja hem pensat en això i es pot sol·licitar un servei de ruta urgent per a poder disposar del servei en el menor temps possible. Ho sabem, sempre ens avancem a les teves necessitats, no podem evitar-ho 😉
Repartidores

Quin és el benefici d’una ruta de repartiment fixa?

Quan programes una ruta amb Fènix, estàs apostant per un element clau: la tranquil·litat.

La tranquil·litat de saber que el repartiment es realitzarà com i quan precisis, així com saber que tot està controlat per professionals, és a dir, pots oblidar-te del mal de cap de confirmar conductors, revisar camions, assegurar horaris… perquè Fènix treballa incansable perquè tot funcioni com un rellotge.

Hi ha una baixa per malaltia? Fènix s’ocupa de disposar d’un conductor que pugui cobrir la ruta sol·licitada.

¿Hay que pagar vacaciones, seguridad social del conductor…? Fènix factura només pels dies de servei sol·licitats. No hi ha sorpreses.

Què passa si un dels vehicles té una avaria? RES. Fènix enviarà a un altre repartidor amb la mateixa mena de vehicle per a continuar el repartiment.

A més, quan parlem de tranquil·litat no ho fem en va, i és que Fènix s’assegura que tots els vehicles i transportistes disposin de tota la regulació i permisos pertinents perquè es pugui repartir i circular de manera totalment legal i segura. Perquè no hi hagi sorpreses.

Per això, quan confies en programar una ruta de repartiment amb Fènix Transport, saps que estàs apostant per professionalitat, cura i implicació per les teves necessitats.