Repartimos la magia de los Reyes Magos

En Fènix Transport estem orgullosos i il·lusionats de poder anunciar que tornem a formar part del treball més especial de l’any al costat dels Reis Mags.

Sobretot en aquestes dates, és quan més contents estem de poder dedicar-nos al sector del transport perquè sentim que ajudem persones a connectar amb els seus sers estimats.

El nostre equip de conductors Fènix es converteix en patges improvisats, ja que, hi ha moltes persones que passen les festes fora de casa o que decideixen enviar una sorpresa i aquí estem nosaltres lliurant un pedacito de felicitat. El somriure espontani que sorgeix en les seves cares quan diem les següents paraules màgiques: “tenim un paquet per a tu de part de…”, és un moment molt especial que recompensa qualsevol embús que ens hàgim trobat en el camí 😉 I és que els nostres conductors Fènix s’han convertit en uns excel·lents patges reals.

Per a no perdre’ns ni un sol moment meravellós i repartir tanta felicitat com ens és possible, en la campanya nadalenca de 2019, tindrem a més de 50 companys i les seves corresponents furgonetes i camions, repartint tots aquests regals que els seus sers estimats volen fer-los arribar en aquestes dates tan assenyalades.

Des de Fènix Transport no sols estem emocionats de poder formar part de l’equip de patges improvisats durant la tan esperada campanya de Nadal, sinó que a més, estem feliçment emocionats per poder revelar que… Un any més participarem en la cavalcada dels Reis!

Aquesta aventura va començar, quan a la fi del 2018, rebem una trucada d’allò més curiosa: ens demanaven formar part de la cavalcada. Sofrim una mica perquè al principi semblava que no anava si pot ser, però la il·lusió que ens feia sumada a l’alineació dels astres, va fer realitat aconseguir-lo 😊

I aquest any, estarem oficialment en la comitiva dels Reis Mags, a més ho farem en una de les cavalcades més emblemàtiques de Barcelona, la del barri de Bon Pastor. Un dels nostres camions serà l’encarregat de representar la il·lusió de tots els companys de Fènix Transport en un dia tan especial per a pares, mares i nens.

Des de Fènix Transport, tenim la missió de convertir-nos en el company de viatge de totes aquelles persones que precisin un equip de transportistes compromesos i plens d’il·lusió, per a aportar un granit de felicitat en el moment que el necessitin.

Així que us desitgem, de tot cor, unes bones festes de part de tot l’equip i esperem que durant el 2020 puguem continuar vivint amb vosaltres moments inoblidables.