Quan el més inesperat és possible: de com Fènix ha acabat formant part d’una cavalcada de reis.

En una època de tant enrenou com és el nadal, enviar regals ens ajuda a estar més prop d’aquells sers estimats que tenim més lluny. Per això, creiem que hem d’estar, més que mai, al costat de les persones.

Qualsevol que visiti la nostra web, pot accedir a la secció que defineix els nostres valors, que ens marquen l’adreça a seguir, la nostra brúixola Per què són tan importants?

Cada persona que confia en Fènix Transport és la nostra prioritat, doncs en dates com aquestes, que les comandes arribin a la seva destinació és més important que mai i això, ens fa viure grans històries, com aquesta història real on Fènix… Ha fet possible una cavalcada!

En Fènix Transport no ens considerem només una empresa de transport, som una empresa feta per i per a persones i ens encanta enamorar-nos de cada proposta que rebem.

Tot neix en Google, quan Míriam escriu “transport directe Barcelona”, troba la nostra web i ens truca per telèfon. Sona el telèfon en l’oficina i el nostre company d’Operacions, Josep, atén a Míriam. Al poc temps, Juan, el nostre company de Màrqueting, rep un e-mail molt especial, l’assumpte del qual diu “Dita client nou” en llegir-ho li queden gravades 3 paraules: “Camió”, “Cavalcada” i “Reyes”.

En aquest punt li és impossible no continuar llegint, per a saber com ha acabat la cosa, però per desgràcia es troba amb que la clienta valorarà la nostra proposta de preu, i una anotació de Josep que cita: “m’ha semblat un no dissimulat”.

Això no pot ser! Ens hem d’anar de cavalcada! És alguna cosa molt guay com per a deixar-ho passar! Així que Juan, amb espurnes en els ulls, agafa el telèfon, surt xiulant de l’oficina i es disposa a cridar a la clienta.

Tot seguit torna a entrar en l’oficina i s’apunta el telèfon de la clienta. I, ara sí, surt disposat a cridar a la clienta: Al segon to li respon Míriam a la qual, després de presentar-se, Juan li és d’allò més sincer:

“- Ens fa molta il·lusió participar en una cavalcada, jo també vaig ser un nen quan era petit i… és que ha de ser molt guay formar part d’una Cavalcada de Reyes i personalment, em molaría un munt poder prestar-te aquest servei.”

Suposem que Míriam degué percebre que el nostre compi estava com quan un nen et demana “porfi, porfi” que li compris llaminadures i va respondre amb la mateixa sinceritat sobre el seu pressupost, intentant saber si es podia arribar a fer alguna cosa amb això.

Així que amb aquella informació ens vam anar fins a Operacions i Montse es va posar a la feina amb Evaristo, de Selecció de Conductors, per a trobar el nostre camió de cavalcada. Trobem el conductor amb el camió ideal el mateix dia i enviem a Míriam fotos del vehicle, per a comprovar si era l’adequat. Ens va respondre l’endemà. Ho era!

Ja estava tot, ja només quedava ultimar detalls i de manera inesperada arriba un nou e-mail de Míriam, al final no necessitarà el camió 🙁

Afortunadament, Míriam ens va comentar que el camió li aniria de perles a una amiga seva, Desi, de la qual ens adjuntava contacte. En menys de 3 segons (no ho cronometrem, però no creiem que fos molt més) Denis, d’Operacions, li va escriure un correu a Desi, dient-li que teníem aquest camió que tant necessitava i que, a més, volíem anar de Cavalcada.

Desi, va respondre al correu encantada de la vida per tenir el seu camió i nosaltres encantats de la vida per poder participar en una Cavalcada de Reyes. Per descomptat, també li vam agrair a Míriam la seva consideració cap a Fènix Transport i el seu gest… i la resta de la història, el coneixerem el dia 5 de gener ^^

Per històries com aquesta, és fonamental comptar amb especialistes del transport la perseverança del qual i persistència ens permeti ajudar les persones i aconseguir que tot surti bé.

En Fènix no volem ser un proveïdor qualsevol, sinó un partner per a qui precisi un servei constant de transportistes en els quals confiar. Això només s’aconsegueix amb amor pel que es fa, i posant-li passió a cada paquet, cada enviament, cada lliurament i cada servei que realitzem.

Bones festes de part de tot l’equip de Fènix Transport i que 2019 estigui replet de somnis per complir. Nosaltres, ja hem complert un ajudant les seves Majestats ;P