Furgoneta propulsada por poder mental

ACTUALITZACIÓ: Lamentablement, aquesta notícia és falsa i és una broma del dia dels innocents 🙂

 

Com tots sabem, Fènix Transport sempre aposta per la innovació, els fets parlen per si sols. En l’últim any, per exemple, ha aconseguit una fita de l’enginyeria, adaptant un antic submarí nuclear perquè pugui anar per carretera i transportar grans càrregues en dies plujosos.

No obstant això, l’esperit innovador i inconformista de l’equip d’I+D continua treballant en noves formes de transport de mercaderies, buscant sempre l’eficiència, el respecte pel medi ambient i el benestar de les persones.

Per això, avui 28/12/2018 Fènix Transport anuncia els seus primers avanços en el seu prototip de furgoneta propulsada exclusivament pel poder mental del seu conductor.

Després de 9 dies treballant de forma incansable durant els 15 minuts de pausa per al cafè, aquest excepcional equip ha aconseguit, gràcies a un esforç sobrehumà i al profund estudi del camp de la telekinesis, que un dels seus conductors pugui fer que la seva furgoneta funcioni simplement “empenyent-la una mica perquè coixa inèrcia” i repetint-se mentalment “tira, tira, tira”. Sempre que el pendent sigui favorable i amb una inclinació mínima del 18%.

Encara és molt primerenc per a aventurar-nos en la sortida d’un model funcional al mercat o a crear una escola per a desenvolupar el poder mental dels conductors. De moment l’equip està de viatge en E.E.O.O buscant la col·laboració d’experts en la matèria, com el professor Charles Xavier.

Us mantindrem informats.