e-commerce, de proximitat

Optimitza els lliuraments last mile en la teva e-commerce i millora l'experiència dels teus clients. Proveïm repartidors per a la teva flota en barcelona.

Ja tinguis una botiga, siguis distribuïdor o empresa de transport, som aquí per a ajudar-te: Solucions última milla Barcelona i província.

Fènix Transport

Podem proporcionar-te repartidors amb vehicle per a la teva flota de repartiment, ja tinguis una flota pròpia actualment o pretenguis crear-la des de zero.

Servei 2

Podem fer els teus enviaments directes i immediats, sense manipulacions intermèdies. Per a solucionar les teves urgències, compromisos, etc.

Immediat B2B

Si no tens suficients enviaments a una mateixa zona geogràfica, estem disposats a adaptar la nostra estructura per a fer rutes compartides.

Algunes de les característiques que ens fan únics, i t'encantaran

La teva opinió compta

Podràs valorar al repartidor en qualsevol moment i ajudar-nos amb els teus comentaris. El teu conductor serà cada dia millor!

Qualsevol vehicle

Des d’una furgoneta petita fins a un súper camió, amb equip de fred, plataforma elevadora… o tot junt!

Disponibilitat 24/7

Pots programar el servei per al dia que vulguis a l’hora que vulguis. Recorda fer-ho en el nostre horari d’atenció!

Qualsevol cosa

El que vulguis, petit, gran, delicat, refrigerat o congelat. Portem (gairebé) tot el que se t’ocorri.

ALGUNES COSES QUE DIUEN DE NOSALTRES...

"Treballem amb ells en tots els serveis que tenim dins de la nostra empresa, i des que els coneixem, no treballem amb ningú més. Tenen uns preus raonables, són puntuals i treballen molt coordinats i atents. La noia que ens atén, Denis, que és la que ens organitza cada servei, ens ofereix una molt bona atenció, amb el que el resultat amb aquesta empresa, així com amb l'atenció rebuda, és molt bo. Els recomanem al 100%"

David
david
automoció