e-Commerce, ara també de proximitat

You are currently viewing e-Commerce, ara també de proximitat

La nostra manera de comprar ha anat canviant durant els últims anys, l’e-commerce porta ja un temps entre nosaltres (Qui no coneix Amazon avui dia?) i, des del Març passat, no ha fet més que establir-se com el primer canal de compra per a cada vegada més persones.

Les grans empreses fa temps que observaven aquesta tendència de creixement, però ningú podia haver previst que el major catalitzador per a les compres a través d’Internet anava a ser una pandèmia mundial. La majoria d’empreses grans ja estaven preparades i simplement el gruix de les seves vendes ha passat d’un canal a un altre, no obstant això moltes empreses mitjanes i petites han hagut de digitalitzar-se corrent i sense saber molt bé on es ficaven.

Fènix Transport

Amb el transport de mercaderies ha passat una cosa similar, els camions que abans s’encarregaven d’omplir les botigues ara omplen magatzems. Magatzems i sistemes de logística que han hagut d’adaptar-se a un model de repartiment enfocat al client B2C, és a dir, al domicili.

Afortunadament al nostre país hi ha nombroses empreses especialitzades en el repartiment domiciliari, perquè porten anys col·laborant amb els més grans del sector. No obstant això, uns altres dels canvis experimentats aquest 2020 és que ara també comprem en e-commerce de proximitat i que hem passat de realitzar petites compres a comprar-ho tot, productes frescos, com a fruita i verdura; objectes delicats, com a televisions i ordinadors; i productes grans i pesats, com a material de gimnàs o de bricolatge.

Aquest tipus de productes, que fins ara no es venien de manera habitual a través d’Internet, se surt dels models habituals dels grans actors del sector.

Això ha permès l’especialització d’empreses petites i mitjanes, com Fènix Transport, que gràcies a la seva gran experiència treballant amb els líders en repartiment de paqueteria i la seva cartera de serveis dedicats, utilitzats en nombrosos i diferents sectors com l’alimentació, farmàcia, automoció, servei d’àpats o indústria; té el coneixement i els mitjans necessaris per a ajudar a totes aquestes empreses la tipologia de producte de les quals requereix d’un servei de transport personalitzat, que no poden oferir els més grans per la seva dificultat d’adaptació.

Per a ajudar a aquestes empreses, aquests e-commerce de proximitat, Fènix Transport ofereix els seus dos serveis de transport personalitzat:

  • Proporcionar repartidors amb vehicle per a empreses que tinguin flota de repartiment, o pretenguin crear-la.
  • Realitzar enviaments de manera directa i immediata, sense manipulacions intermèdies, per a solucionar urgències de transport.

A més, al marge d’aquests dos serveis, Fènix Transport també ofereix la possibilitat d’adaptar-se, creant de manera conjunta solucions a mesura per a les empreses que, per la seva tipologia o volum de negoci, necessitin un projecte de transport fet a mida.

Disposes de més informació sobre aquest tema en la nostra pàgina dedicada a l’e-commerce.