Diversitat: En el nostre equip i la nostra flota

You are currently viewing Diversitat: En el nostre equip i la nostra flota

Quina és la millor opció segons la teva necessitat?
L’adaptabilitat al client és una de les nostres màximes. Per això ens encanta escoltar-te, veure què és el que necessites i adaptar-nos a tu ☺ Perquè no és el mateix un vehicle refrigerat que una moto, t’expliquem quin tipus de vehicles disposem per a poder dur a terme els nostres enviaments i rutes dia a dia. Mans al volant!

Furgonetas

Furgoneta de petit format 

L’anomenada furgoneta petita o “inspector gadget” té una capacitat de 400 kg i és òptima per a petits repartiments, ja siguin realitzats de manera assídua o per a lliuraments puntuals. Es tracta d’un mitjà perfecte per a paqueteria mitjana, transport fràgil i fins i tot imprevistos d’última hora. 

Actualment en Fènix Transport disposem d’una àmplia oferta de furgonetes, sempre a punt, llistes per a cobrir les necessitats dels nostres benvolguts clients.

L’anomenada furgoneta petita o té una capacitat de fins a 400 kg i és òptima per a petits repartiments, ja siguin realitzats de manera assídua o per a lliuraments puntuals. Es tracta d’un mitjà perfecte per a paqueteria mitjana, transport fràgil i fins i tot imprevistos d’última hora.

Actualment en Fènix Transport disposem d’una àmplia oferta de furgonetes, sempre a punt, llistes per a cobrir les necessitats dels nostres benvolguts clients.

Transporte refrigerado
Vehicles refrigerats, un dels nostres best sellersLa importància que la mercaderia alimentària arribi en perfectes condicions és vital, per això, comptar amb una furgoneta refrigerada amb totes les garanties ens dóna confiança i tranquil·litat, ja que d’això depèn que tota la comanda pugui arribar de manera òptima al seu destí. Les furgonetes refrigerades, tan característiques pel seu sostre alt i la seva ventilació en la part davantera d’aquesta, tenen una capacitat d’entre 800 i 1.500 quilograms. D’altra banda, la nostra oferta de camions refrigerats arriba als 3.500 quilograms de càrrega útil. Aquests vehicles són normalment utilitzats per a rutes de repartiment setmanals, on es lliuren els productes alimentaris en els punts que els nostres clients designen, així, ells només han de dir-nos on volen que anem i on volen que lliurem i nosaltres, ens encarreguem que la resta sigui perfecta 😉 Així de frescos som!En Fènix Transport disposem de més d’una àmplia varietat de furgonetes i camions refrigerats que transporten diàriament productes alimentaris frescos com a fleca i pastisseria, fruita i servei d’àpats.
Camiones
Camions, perfectes per a rutes assídues i gran formatEn cas d’enviaments de grans dimensions i pes, el mitjà ideal és el camió. No sols per la seva amplíssima capacitat sinó per la seva resistència a trajectes llargs, ja que normalment les comandes d’aquestes característiques s’envien a punts de molta distància entre si. Com en totes les opcions d’enviament de Fènix, pots optar per una ruta o un enviament directe, on recollim en un punt A i lliurem en un punt B, sense punts mitjans ni una altra parada que no sigui la seva destinació final, assegurant així l’arribada de la mercaderia en el menor temps possible.Comptem amb diversos camions a la disposició dels nostres clients que entre les rutes més llunyanes han transportat mercaderies a Gibraltar, la Corunya i Lió.I tu? Quin tipus de transport necessitaràs avui? Estem desitjant ajudar-te! 😊