+34 931 199 253    info@fenixtransport.cat

Emocions

Així es senten els nostres clients

"Quan tinc una urgència es fa de forma immediata, la qual cosa ens fa sentir Ben cuidats i valorats"


"Tenim la Tranquil·litat que tenim disponibilitat constant i permanent de missatgers i conductors, per a la seva utilització immediata."


"Tinc la Seguretat que donen servei i es fan de qualsevol imprevist que succeeixi en les meves rutes de repartiment les 24h els 365 dies de l'any (Dissabtes, Diumenges, Festius i Nocturns inclosos)."


"Són seriosos Fiables i Solvents la qual cosa ens aporta Confiança."


"Ens satisfà que s'adaptin i ens solucionin qualsevol necessitat de transport i missatgeria que ens sorgeixi."


"M'alegra saber que estan compromesos amb la societat i que lluiten per una causa justa."
Opinions

“Ens dóna molta seguretat durant les vacances, ja que sempre envien la persona adequada, que coneix perfectament el que ha de fer. Un fet que valorem molt, ja que ens estalvia temps, no em d'explicar sempre les nostres necessitats. A més estem contents amb el conductor que tenim assignat i ens alegra que sempre vingui ell. Com també ens agrada mantenir contacte amb la persona darrere del telèfon que ens coneix i sempre mostra amabilitat. En general, els elegim per la seva rapidesa i la seva disponibilitat, fins i tot a l'estiu.”

 

“A més, compten amb una àmplia gamma de vehicles i amb altres avantatges amb el congelat per tot Espanya.”

 

“Són la nostra primera opció perquè a Fenix Transport són molt ràpids, atents i molt amables. Responen davant dels problemes de seguida.”

 

“Els conductors que ja coneixen la nostra empresa son ràpids i això ens dóna confiança. Quan no podem comptar amb aquests conductors, el servei segueix estant bé.”

 

“Servei molt correcte, sense incidències.”

 

“Són molt ràpids. Una vegada truquem, en 10-15 minuts arriben i solucionen qualsevol problema amb la mateixa velocitat. Estem molt contents, no necessitem res més.”

 

“Ens agrada comptar amb Fenix Transport perquè sempre envien el vehicle adequat immediatament.”


“Molt ràpids.”

 

“Molt bon servei, perfecte! Gent molt preparada fins i tot en les substitucions de la moto.”


“Fenix Transport són un equip de persones amb les quals dóna gust treballar. El preu és molt competitiu i ofereixen un servei molt bo. Estem molt agraïts amb el nostre conductor habitual.”

 

“Són treballadors professionals envers la feina. Per això no pateixo quan necessito serveis de nit. Estic molt tranquil perquè confio en la seva actuació.”

 

“Sempre resolutius i amb molt bona atenció telefònica. Resolen sempre els problemes.”

 

“Fenix Transport ens garanteix temps òptim. Coneixem tot l'equip a la perfecció i ells a nosaltres també. I ens donen molta estabilitat, seguretat i confiança. Una empresa que ha innovat molt i que s'ha convertit en la nostra elecció principal.”

 

“Rapidesa, a Fenix Transport mai no tenen cap problema. Resolutius.”

 

“Serveis amb incidències paupèrrimes, tant en el lloguer de vehicles com els conductors, com en l'administració. I que també ho valorem molt gràcies a un preu econòmic.”

© Copyright Fenix Transport +34 931 199 253 C/Monistrol 1 08150, Parets del Vallès Barcelona