+34 931 199 253    info@fenixtransport.cat

Visió i Valors

Visió i Valors


 

Visió


El somni de Fenix Transport és fer compatible:

1. Que l'equip de Fenix Transport i clients siguin feliços treballant i sent usuaris del servei.

2. Que Fenix Transport obtingui resultats extraordinaris, oferint el millor servei del mercat als seus clients i sent un model en Gestió.

3. Que tots dos (l'equip i Fenix Transport units) col·laboren en la construcció d'una societat per al servei del Bé comú. 


Valors


En Fenix Transport no volem aconseguir la nostra visió de qualsevol manera. Volem sentir-nos orgullosos del camí que recorrem cada dia per aconseguir-la.

Per això actuarem segons els valors següents:

HUMILITAT

Ens permet veure les coses com són, sense les deformacions que genera la vanitat i que ens permet aprendre dels que en saben més que nosaltres.


RESPONSABILITAT

Amb responsabilitat podem viure tots els reversos, que segur tindrem, amb una gran oportunitat d'aprenentatge. Ens ajuda a complir amb els nostres compromisos sense excuses ni reprotxes.

 

TREBALL DUR, ESFORÇ, PROPÒSIT

Fa més qui vol que qui pot. Guanyar no ho és tot, voler guanyar sí que ho és.


PERSEVERANÇA I PERSISTÈNCIA

Ens permeten continuar on els altres abandonaren i, així, podem vèncer.


AMOR

Per fer que els nostres somnis individuals i col·lectius es facin realitat per aconseguir el bé comú. Ens aportarà la generositat, l'altruisme i la bondat necessària per poder ajudar les persones que ens envolten a descobrir les seves virtuts i els seus tresors.

 

HONRADESA

Ens permet actuar de forma íntima, justa, recta, no mentint mai, així, buscar el millor per a l'equip, per a Fenix Transport, per als nostres clients, sense perjudicar els altres.

 

PASSIÓ

La posem en el nostre treball diari. Podem ser feliços i fer feliços a qui ens envolta.

 

FOCALITZACIÓ

D'aquesta manera, podem elegir bé el camí on desplegar tots els nostres esforços i capacitats i aconseguir les nostres esperances, objectius i somnis.

 

UNIÓ I COOPERACIÓ

Tot l'equip unit, és infinitament més fort que cada un de nosaltres sols. Sense cooperació, no hi ha progrés ni prosperitat.

 

TOLERÀNCIA

Ningú és "pefecte".

 

© Copyright Fenix Transport +34 931 199 253 C/Monistrol 1 08150, Parets del Vallès Barcelona