+34 931 199 253    info@fenixtransport.cat

Qui som

Qui som

Amb experiència en el sector del transport de mercaderies des de l'any 1990, l'equip de Fenix Transport inicia la seva activitat l'any 2008, amb el somni d'aconseguir arribar a ser un model de gestió i ser l'empresa que ofereixi el millor servei del mercat a clients que necessiten un tipus de transport molt determinat, l'activitat de la qual es coneix amb diferents termes:


Agencia de Transports

Lloguer de vehicles amb conductor

Transport Directe

Transport Immediat

Transport sense manipulacions intermèdies

Missatgeria Directe

Missatgeria Immediata

Taxi Industrial

Taxi Comercial

Transport Exclusiu

Transport Dedicat


Termes per definir les 2 activitats que fem amb Camions, Furgonetes i Motos, amb conductor i que per a nosaltres resumeixen els nostres serveis:


1.Recollim ara la mercaderia i anem a entregar-la ara, Ja!

2.Posem vehicles amb conductor per a Rutes fitxes, Substitucions o per Reforços dels clients.


I aquest somni va més enllà: volem compatibilitzar aquesta excel·lència aconseguint que l'equip Fenix Transport i clients siguin feliços, uns treballant i els altres sent usuaris del servei. I que tots plegats i units col·laborem en la construcció d'una societat al servei del Bé comú.

El nostre focus està posat a treballar molt fort, sense retrets ni excuses, units i cooperant per aconseguir aportar el millor de nosaltres als nostres clients.

El Servei més ràpid del mercat, amb una disponibilitat constant i permanent de Vehicles amb conductor.

Servei les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.

Un equip Humà que escolti i atengui totes les sol·licituds i inquietuds.

Solucions per als seus problemes del transport.

Les Substitucions més eficients de tot el mercat quan posem vehicles amb conductor als clients que utilitzen els nostres serveis de "Ruta Fixa" " Substitucions" o "Reforços”.

I el propòsit de Fenix Transport i el seu equip es aconseguir tot això sentint-nos orgullosos del camí que recorrem per al client, a través d'actuar sempre en funció de Valors molts concrets.

© Copyright Fenix Transport +34 931 199 253 C/Monistrol 1 08150, Parets del Vallès Barcelona